Center for

Psykologisk Behandling

til Børn og Unge

Information til forældre om børn og corona-bekymringer

Hvordan kan du forholde dig til dit barns corona-bekymringer?

Det kan være svært at vide præcis hvilke informationer, du skal dele med dit barn, når det angår coronavirussen. Særligt, hvis dit barn i forvejen har en øget tendens til at bekymre sig om stort og småt.

Psykolog Silke Stjerneklar har i samarbejde med øvrige medarbejdere ved CEBU udarbejdet en artikel med information til forældre om børns corona-bekymringer. Artiklen kan læses og downloades i printvenlig version her.

VIGTIG INFORMATION OM BRUGEN AF COOL KIDS NAVNET

Pr. 26-04-2019 er Cool Kids navnet blevet et beskyttet varemærke i EU:

COOL KIDS (navn, logo og billeder) og COOL KIDS CERTIFICERINGSLOGOET er registrerede varemærker i EU. Det er derfor ikke tilladt for nogen person eller organisation at bruge disse brands uden udtrykkelig, skriftlig tilladelse fra Macquarie University, Australien.

Du kan læse mere om, hvad det betyder her
Nyheder

05.03.2020 | Offentligheden/ Pressen

CEBU samarbejder med DR Ramasjang

Psykolog Silke Stjerneklar fra CEBU har samarbejdet med DR Ramasjang om udviklingen af tredje sæson af børneprogrammet ”Luk op Luk i”.

06.02.2020 | Nyhedstype

Nye regler for brug af Cool Kids navnet

Fra d. 26-04-2019 er der kommet nye regler for brugen af Cool Kids navnet, da udviklerne af Cool Kids programmet, Macquarie University i Australien, har fået godkendt COOL KIDS (navn og logo) (1435256) og COOL KIDS CERTIFICERINGSLOGOET (1436092) som registrerede varemærker i EU.

18.12.2019 | Forskningsnyhed

Cool Kids betaler sig

Socialstyrelsen har offentliggjort en økonomiske analyse af indsatsen Cool Kids. Beregningen - som er lavet i Den Socialøkonomiske Investeringsmodel (SØM) - viser, at der et budgetøkonomisk potentiale ved at investere i indsatsen på børneområdet.
Aktiviteter

Ingen nyheder i denne liste