Center for

Psykologisk Behandling

til Børn og Unge

CEBU - Center for Psykologisk Behandling til Børn og Unge - er et forsknings- og undervisningscenter på Aarhus BSS, Aarhus Universitet.
Vi forsker i og tilbyder behandling til børn og unge med forskellige udfordringer, herunder angst og bekymrende skolefravær. Herudover forsker vi i børnesundhedspsykologiske temaer, som fx psykologiske aspekter ved kronisk sygdom hos børn og børns smertehåndtering.
Nyheder

Aarhus Kommune har bevilget penge på budgettet for 2020 til projekt Back2School. Foto: Colourbox

26.09.2019 | Forskningsnyhed

Back2School inkluderet i Aarhus Kommunes budgetaftale

Aarhus Kommune har i deres nye budgetforlig for 2020 afsat 1,7 millioner kroner om året til skolefraværsprojektet Back2School.

27.06.2019 | Offentligheden/ Pressen

Professor Mikael Thastum i udsendelse på P1 Morgen

Professor Mikael Thastum fra CEBU medvirkede 17. juni 2019 i programmet P1 Morgen i et indslag om skolefravær.

02.04.2019 | Videnudveksling

CEBU på erfaringsudveksling i Australien

Seks af CEBUs klinikere og forskere tog i uge 6 til Maquarie University, Sydney. Vi mødtes her med vores samarbejdspartnere på Centre for Emotional Health for at drøfte bl.a. Cool Kids certificering, implementering af de nye Cool Kids manualer, behandling af unge med socialfobi, samt planlægning af fremtidig forskning i Chilled Out, en…Nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig CEBU's nyhedsbrev

Aktiviteter

ons 16 okt
09:30-16:00 | Holmenkollen park i Oslo, Norge
Første internationale konference om skolefravær
Det internationale netværk for tilstedeværelse i skolen (INSA) har arrangeret konferencen: "Skolefravær: Et universelt problem med behov for lokale, nationale og internationale løsninger". Tre medarbejdere fra CEBU er medarrangører.