Forskning

Forskningsområder på Psykologisk Institut

Se en oversigt over de forskningscentre, der er tilknyttet instituttet og de erhvervssamarbejder, vi har etableret. Du kan også søge i Aarhus Universitets publikationsdatabase eller læse om vores nyeste bogudgivelser og aktuelle projekter. Tjek menuen i venstre side for mere information.

Du kan søge efter en forsker/ekspert i Find-en-forsker.

Forskningscentre

CON AMORE - Center on Autobiographical Memory Research

CON AMORE er et Center of Excellence inden for forskning i selvbiografisk hukommelse, støttet af Danmarks Grundforskningsfond.  

CEBU

CEBU - Center for Psykologisk Behandling til Børn og Unge - forsker i børn og unges psykiske trivsel og tilbyder i den forbindelse behandling til børn og unge med en række forskellige udfordringer. CEBU er bl.a. førende i Danmark inden for forskning i og udvikling af interventioner til børn med bekymrende skolefravær.

Centre for Integrative Business Psychology

At the Centre for Integrative Business Psychology (CIBP), we combine insights into the science of psychology and related disciplines with major questions that consumers, companies and decision-makers face in the world today.

https://psy.au.dk/cibp/

PRESSEKONTAKT


Leder du efter en ekspert til din historie, eller søger du information om nyheder. Så kontakt vores pressekonsulenter for hjælp.


Pressetelefon: 93 52 24 44
E-mail: presse.bss@au.dk