Køb af behandlingsmanualer

CEBU - Center for Psykologisk Behandling til Børn og Unge producerer og sælger manualer til brug i behandlingen. Her på siden kan terapeuter og forældre købe de manualer, der er behov for i en række forskellige behandlingstilbud.

Til forældre

Forældre skal være opmærksomme på, at nogle privatpraktiserende terapeuter giver manualer med i den samlede pris for behandlingstilbuddet, andre beder forældrene selv om at skaffe manualerne. Undersøg derfor med jeres terapeut om de stiller manualer til rådighed, eller om I selv skal skaffe dem.

Fotokopiering

Det er tilladt for terapeuter at fotokopiere masterformularer fra arbejdshæftet til forældre. Det er ikke tilladt at kopiere andet materiale uden forudgående skriftlig tilladelse fra CEBU.

 

 

Se webinar: Cool Kids version 2 manualer

Se CEBUs webinar om de nye Cool Kids/Chilled version 2 manualer længere nede på denne side. Videointroduktionen gennemgår hvilke tilpasninger og ændringer Cool Kids/Chilled har gennemgået fra version 1 til version 2 og fordelene ved at skifte til den nye version. 

Læs mere om de enkelte manualer

Webinar: Cool Kids version 2 manualer

Del 1

Del 2

OBS! Det er ikke tilladt at optage, downloade eller på anden måde distribuere webinaret om Cool Kids version 2 manualer.