Praktisk information

Her finder du alle praktiske informationer

Datoer og tidspunkter

OBS: Uddannelsen er desværre aflyst i 2024. 

  • 11. januar, 2024
  • 18. januar, 2024
  • 25. januar, 2024
  • 1. februar, 2024
  • 8. februar, 2024

Alle undervisningsgange for deltagere med en full training ticket foregår kl 17-21 dansk tid (GMT +2) og på Zoom (virtuelt møderum).

Alle undervisningsgange for deltagere med didactics ticket (herunder studerende) foregår kl 17-19 dansk tid (GMT +2) og på Zoom (virtuelt møderum).

Den samlede undervisningstid er 20 timer (Full training) eller 10 timer (Didactics).

Forberedelse

  • Der kan forventes en times forberedelsestid forud for hver af de fem undervisningsgange.
  • Deltagere må skaffe IBCT manualen for egen regning forud for kursets begyndelse.
  • Artikler og PowerPoint slides sendes på email i PDF format.

Formater

Full training ticket – 20 timer. Hver kursusgang på denne efteruddannelse består af både didaktik og øvelser med supervision. Hver kursusgang begynder med 2 timers oplæg/forelæsning/demonstration med 2-3 samtidige undervisere i et stort online forum (op til 90 deltagere samtidigt). Derefter fortsættes med online øvelser i små grupper (op til 5 deltagere i en gruppe) med en konsulent, der på skift besøger og superviserer 2 grupper. Der er 40 pladser (20 på dansk og 20 på engelsk) reserveret til deltagere, som ønsker en full training ticket. Dansktalende deltagere med full training ticket har flere muligheder for tilkøb af supplerende kursus og supervision, se her.

Didactics ticket – 10 timer. Hver kursusgang består af 2 timers oplæg/forelæsning/demonstration med 2-3 samtidige undervisere i et stort online forum (op til 90 deltagere samtidigt). Studerende har mulighed for at købe denne billettype til halv pris.

Sprog og deltagere

Hovedsproget på efteruddannelsen og sproget i læsestof er engelsk. For deltagere med en full training ticket kan øvelser udføres på samme sprog som konsulenten taler, det vil sige enten dansk eller engelsk.

Deltagere skal have en relevant faglig baggrund som psykologer, familieterapeuter eller lignende for at deltage i uddannelsen med en full training ticket. Hvis du skal bruge uddannelsen som led i efteruddannelse for læger eller psykologer bliver du placeret i en gruppe, der indfrier kravene for disse faggruppers efteruddannelse.

Hvis du er studerende

Hvis du er studerende har du mulighed for at købe en didactics-billet til halv pris.