Nye regler for brugen af Cool Kids navnet

Pr. 26-04-2019 er Cool Kids navnet blevet et beskyttet varemærke i EU

COOL KIDS (navn, logo og billeder) (1435256) og COOL KIDS CERTIFICERINGSLOGOET (1436092) er registrerede varemærker i EU. Det er derfor ikke tilladt for nogen person eller organisation at bruge disse brands uden udtrykkelig, skriftlig tilladelse fra Macquarie University, Australien.

I praksis betyder det følgende:

  • Hvis du er certificeret i Cool Kids programmet, må du benytte Cool Kids Certificeringslogoet og bruge Cool Kids navnet i din markedsføring. Certificerede behandlere fremgår i den officielle internationale database for Certificerede Cool Kids behandlere: https://shop.centreforemotionalhealth.com.au/findaprovider/index.asp
  • Hvis du ikke er certificeret, må du ikke referere til Cool Kids på nogen måde, hverken i beskrivelsen af din behandling, din klinik eller brug af logo. På CEBU er der mulighed for at uddanne sig til Certificeret Cool Kids behandler. Du kan læse nærmere om certificeringsuddannelsens indhold, krav til optagelse og tilmelding her på siden.

Overordnede retningslinjer for Cool Kids behandlingen

Cool Kids angstbehandling til børn og unge er et struktureret 10 sessioners program som strækker sig over minimum 10 uger. Programmet lærer børn og deres forældre, hvordan de kan arbejde med angsten. Behandlingen er baseret på kognitiv adfærdsterapi og overordnede temaer for behandlingen kan ses nedenfor. Som certificeret Cool Kids behandler forventes du at følge behandlingsprogrammets overordnede retningslinjer i forhold til form og indhold, som de er beskrevet her på siden.  

Overordnede temaer for behandlingen

  • Psykoedukation om angst
  • Realistisk tænkning
  • Forældres håndtering af angst hos børn/unge
  • Gradvis eksponering
  • Copingstrategier som assertionstræning og problemløsning

Spørgsmål?

Har du spørgsmål kan du kontakte:

Centre for Emotional Health, Macquarie University

The Australian Hearing Hub, Level 1, 16 University Ave, Macquarie University NSW 2109,
T: +61 (2) 9850 4084, E: ceh.info@mq.edu.au