Velkommen til STOF - Tidsskriftet for viden om rusmidler og samfund

STOF er et fagligt tidsskrift, som formidler viden og dialog om rusmiddelforskning og -praksis til fagfolk og andre interesserede.

Bladet indeholder faglige og forståelige artikler fra rusmiddelområdet og krydres desuden med andre perspektiver såsom interviews, reportager og litterære indslag.

STOF udgives både som trykt magasin samt online og kan læses af alle med interesse for den nyeste viden om rusmidler og samfundet.


Seneste nummer af STOF

Her kan du læse STOF nr. 33.

Individuelle artikler som pdf finder du under Alle STOF-blade og artikler.

STOF nr. 33 har temaet 'Norden'. Vi ved, at vi på mange måder kan prise os taknemmelige for de forudsætninger og muligheder, det giver at være nordboer. Men vi ved også, at lykken og ligheden ikke er for alle borgere i de nordiske lande. Der findes udfordringer og forskelle, som vi – i forståelsen af, hvad Norden er og skal kunne – kan opnå større indsigt i og viden om, og der er mennesker og emner, som vi til stadighed bør vise opmærksomhed og tage vare på. Dette gælder også i høj grad på rusmiddelområdet og derfor som tema i STOF med vidensartikler fra fagfolk fra hele Norden. Læs bl.a. også det spændende essay fra krimiforfatteren Helle Vincentz og ’Stemmer fra Siden’-interviewet med Jacob Haugaard.