Har du lyst til at blive forsøgsdeltager?

Har du lyst til at deltage i studier af hukommelse og kognition?

Vi igangsætter løbende studier, hvortil vi har brug for forsøgsdeltagere. Har du lyst til at være med? Det kræver ingen særlige evner eller forudsætninger, og i de fleste tilfælde tager det ikke så lang tid, og vi kvitterer ofte med et gavekort. Studierne foregår enten online eller på universitetet.

CON AMOREs deltagerdatabase

CON AMORE’s database over forsøgsdeltagere er placeret i et online system, der hedder Sona.

Sona gør det muligt for dig som forsøgsdeltager at se de studier, du har mulighed for at deltage i, samt hvilke tidspunkter det er muligt at deltage.

Hvordan opretter jeg mig?

Du opretter dig som forsøgsdeltager i Sona ved at tilgå WEBSIDEN og derefter klikke på ”Request account”.

I en separat mail vil du herefter modtage et brugernavn (user ID) og en adgangskode (password) til Sona. Login til Sona kan desværre kun foregå på engelsk, men spørgsmål samt invitationer til studier vil være på dansk.
Første gang du logger ind i Sona skal du udfylde et kort spørgeskema, der kun tager ganske få minutter at udfylde. 

HUSK at gemme dit brugernavn og password, da du skal bruge det for at deltage i studier.

Hvordan logger jeg ind?

Når du er oprettet i Sona har du følgende to muligheder for at logge på Sona:

  1. Du kan tilgå Sona fra computer via https://auconamore.sona-systems.com
  2. Du kan også tilgå Sona via app’en ”Sona Mobile”. Du kan hente app’en på Google Play (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sona_systems.mobile&hl=da) eller i App store (https://itunes.apple.com/us/app/sona-mobile/id562898091?mt=8). Du skal bruge dette URL: https://auconamore.sona-systems.com , samt dit brugernavn og adgangskode for at bruge app’en.

Hvordan deltager jeg?

Når nye studier oprettes i Sona vil et bestemt antal tilfældigt udvalgte deltagere modtage en e-mail med information om studiet. Men logger du ind i Sona, vil du altid kunne se alle aktive studier, som du har mulighed for at deltage i, også selvom du ikke har modtaget en e-mail. Bemærk dog, at deltagelse i nogle studier kan være betinget af forhold som køn og alder. Hvis du ikke opfylder betingelserne for et bestemt studie, vil du ikke kunne se det i Sona.

Er du over 60 år gammel?

Ved CON AMORE udfører vi også studier specifikt om aldring og hukommelse. Hvis du er ældre end 60 år, kan du deltage i disse studier. Rekruttering af deltagere til disse studier går ikke nødvendigvis gennem vores Sona database, derfor er det muligt at deltage i disse studier, selvom du ikke ønsker at være i vores Sona database.

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål angående Sona, vores database over forsøgsdeltagere eller andet omkring det at være forsøgsdeltager hos CON AMORE er du meget velkommen til at sende os en e-mail.

Du kan også finde svar på ofte stillede spørgsmål på vores FAQ side.