Ph.d.-forsvar ved Jacob Piet

Jacob Piet fra Psykologisk Institut, Aarhus Universitet, Business and Social Sciences forsvarer sin ph.d.-afhandling: "Mindfulness-based therapy for social phobia, recurrent depression, and psychological symptoms in cancer patients and survivors."

05.09.2012 | Julia Rolsted Stacey

Dato fre 28 sep
Tid 14:15 16:15
Sted lokale 304 bygning 1250 (Per Kirkeby Auditoriet), Universitetsparken

Det er med glæde, at vi kan invitere til ph.d.-forsvar for Jacob Piet fredag den 28. september 2012 kl. 14.15 i lokale 304 bygning 1250 (Per Kirkeby Auditoriet), Universitetsparken.

Titlen på forsvar:

Titlen på afhandling:

Bedømmelsesudvalgets medlemmer:

• Professor Dr.phil., Harald Walach, Institute for Transcultural Health Studies, Frankfurt, Tyskland
  • Professor Børge Sivertsen, University of Bergen, Norge
  • Professor MSO, Andrew Moskowitz, Psykologisk Institut, Aarhus Universitet (formand)

Professor Klaus Nielsen leder forsvaret.

Offentligheden/ Pressen