Meddelelser

25.04.2019 | Rusmiddelforskning

Ph.d.-forsvar om køn, alkohol og flirt

Mie Birk Jensen præsenterer "Outline of the role of alcohol in young Danes' narratives of sexual pursuit and sex, with particular focus on the balance between conformity and subversion of gender identities and norms."

09.04.2019 | Rusmiddelforskning

Behandlingsmanuel til antisocial personlighedsforstyrrelse

Ro På - behandlingsmanual til kort samtaleforløb med personer med antisocial personlighedsforstyrrelse og rusmiddelproblemer

22.03.2019 | Rusmiddelforskning

Behandlingsportalen - evidensbaseret rusmiddelbehandling

På Behandlingsportalen finder du UngMap og TEM-skemaer og vejledninger og videoer, der viser, hvordan du gennemfører samtaler ifølge behandlingsmetoden MOVE.

09.01.2019 | Rusmiddelforskning

Informationsmøder om MOVE – stofbehandling for unge

Socialstyrelsen holder informationsmøder om den evidensbaserede behandlingmetode MOVE for unge med stofmisbrug 5. og 7. februar 2019.

09.01.2019 | Rusmiddelforskning

CRF deltager i stort forskningsprojekt om sugardating blandt udsatte unge

Brug af alkohol og stoffer, afhængighed, seksuel orientering og marginalisering er nogle af de forhold, vi undersøger i forskningsprojekt om sugardating blandt unge.

09.11.2018 | Rusmiddelforskning

Ph.d.- forsvar om socialt arbejde for socialt marginaliserede borgere

Ph.d.-studerende Louise Christensen præsenterer ”Critical engagements with social scientific research on social marginality and social work with socially marginal people.”

08.10.2018 | Rusmiddelforskning

Beboere og stofbrugere fungerer sammen på Vesterbro

En målrettet indsats for at hjælpe stofbrugere og nedbringe generne fra stofmiljøet på Vesterbro i København har gjort området mere sikkert for både stofbrugere og beboere.

Photo: wendymccormick.com

14.09.2018 | Rusmiddelforskning

Ph.d.-projekt undersøger, hvordan danskerne bruger cannabis medicinsk

Et ph.d.-projekt ved Center for Rusmiddelforskning skal som det første i Danmark give et overblik over, hvordan og hvorfor danskerne bruger cannabis som medicin.

02.07.2018 | Rusmiddelforskning

Gæsteforelæsning om teenageres hjerner og afhængighedsbehandling

Professor Sarah Feldstein Ewing besøgte for nylig CRF og fortalte om sit arbejde med at bygge bro mellem neurovidenskab og behandling af unge med misbrug af alkohol eller stoffer.

15.06.2018 | Rusmiddelforskning

Udbredelsen af syntetiske cannabinoider i Danmark er begrænset

I Danmark er salg, køb og brug af syntetiske cannabinoider ikke udbredt, og der er ikke indberettet om skader i forbindelse med indtag som forgiftninger og dødsfald.

Viser resultater 21 til 30 ud af 52

Forrige 1 2 3 4 5 6 Næste