Aktuelt

08.10.2019 | Rusmiddelforskning

Beslaglagt hash i Danmark er blevet tre gange stærkere

Det hash, som politiet konfiskerer i dag er tre gange stærkere, end det hash, som blev beslaglagt i 2000. Det viser analyser fra tre danske retsmedicinske institutter.

08.10.2019 | Rusmiddelforskning

Hjælp til at implementere nationale retningslinjer for stofmisbrugsbehandling

Socialstyrelsen tilbyder gratis hjælp til at implementere de nationale retningslinjer for stofmisbrugsbehandling, bl.a. forløb med task force og kursus for nøglemedarbejdere.

07.05.2019 | Rusmiddelforskning

Gennemgang af erfaringer med stoftest viser et nuanceret billede

CRF har for Sundhedsstyrelsen udfærdiget rapporten ” Litteraturgennemgang af stoftest i nattelivet – metoder, services og effekter”. Konklusioner om stoftest er ikke entydige.

25.04.2019 | Rusmiddelforskning

Ph.d.-forsvar om køn, alkohol og flirt

Mie Birk Jensen præsenterer "Outline of the role of alcohol in young Danes' narratives of sexual pursuit and sex, with particular focus on the balance between conformity and subversion of gender identities and norms."

09.04.2019 | Rusmiddelforskning

Behandlingsmanuel til antisocial personlighedsforstyrrelse

Ro På - behandlingsmanual til kort samtaleforløb med personer med antisocial personlighedsforstyrrelse og rusmiddelproblemer

22.03.2019 | Rusmiddelforskning

Behandlingsportalen - evidensbaseret rusmiddelbehandling

På Behandlingsportalen finder du UngMap og TEM-skemaer og vejledninger og videoer, der viser, hvordan du gennemfører samtaler ifølge behandlingsmetoden MOVE.

09.01.2019 | Rusmiddelforskning

Informationsmøder om MOVE – stofbehandling for unge

Socialstyrelsen holder informationsmøder om den evidensbaserede behandlingmetode MOVE for unge med stofmisbrug 5. og 7. februar 2019.

09.01.2019 | Rusmiddelforskning

CRF deltager i stort forskningsprojekt om sugardating blandt udsatte unge

Brug af alkohol og stoffer, afhængighed, seksuel orientering og marginalisering er nogle af de forhold, vi undersøger i forskningsprojekt om sugardating blandt unge.

09.11.2018 | Rusmiddelforskning

Ph.d.- forsvar om socialt arbejde for socialt marginaliserede borgere

Ph.d.-studerende Louise Christensen præsenterer ”Critical engagements with social scientific research on social marginality and social work with socially marginal people.”

08.10.2018 | Rusmiddelforskning

Beboere og stofbrugere fungerer sammen på Vesterbro

En målrettet indsats for at hjælpe stofbrugere og nedbringe generne fra stofmiljøet på Vesterbro i København har gjort området mere sikkert for både stofbrugere og beboere.

Viser resultater 1 til 10 ud af 35

1 2 3 4 Næste