Erhvervssamarbejde på Psykologisk Institut

Eksempler på samarbejde med erhvervslivet

 • Psykoonkologisk Forskningsenhed: Et samarbejde om psykosocial kræftforskning mellem Århus Universitetshospital (Århus Sygehus og Børne- og Ungdomspsykiatrisk Hospital) og Psykologisk Institut.
 • Forskningssamarbejde om man-technology-interaction mellem Bang & Olufsen og Psykologisk Institut.
 • Forskningsenheden for par- og familieforskning har følgende samarbejder:

  Sundhedsplejen, Børn & Unge, Aarhus Kommune. Samarbejde om forskning i den tidlige familieorienterede indsats, Familieiværksætterne.

  Børnecenteret, Socialforvaltningen, Aarhus Kommune. Samarbejde om udvikling, forskning og implementering af det forebyggende tilbud til par, Par-tjek.

  Kildehuset, Modum Bad, Norge. Samarbejde om udvikling, forskning og implementering af det forebyggende tilbud til par Par-tjek.

  Center for ADHD. Samarbejde om forskning i effekten af forældretræning til børn med ADHD og adfærdsproblemer. 

  Socialstyrelsen. Samarbejde om forskning i effekten af forældretræning til børn med ADHD og adfærdsproblemer.

  Center for Familieudvikling. Samarbejde om forskning i effekten af et online selvhjælps-program til par, OurRelationship.dk

 • Samarbejde med virksomheden e-stimate (https://www.e-stimate.dk/), som udbyder personlighedstests og kognitive tests og profilværktøjer til brug i HR, rekruttering, og medarbejder- og organisationsudvikling. e-stimate hjælper med dataindsamling blandt deres kundegrupper, og jeg (post.doc. Anna Vedel) bistår med at analysere og anvende disse data i forskningssammenhæng. Dette har indtil videre omhandlet forskning i personlighedstræk, trivsel og værdier. Forskningen er af interesse for virksomheden, så begge parter vinder på samarbejdet.