Nyheder

18.09.2018 | Offentligheden/ Pressen

Nyansættelser på CEBU

Efter sommerferien har vi budt velkommen til en ny klinisk psykolog på CEBU, Silke Stjerneklar. Silke Stjerneklar har lavet sin ph.d afhandling her på CEBU omkring internetbaseret angstbehandling til børn og unge. Silke vil i efteråret 2018 blandt andet stå for et gruppebehandlingsforløb i Cool Kids for 9-12 årige. Den 1. oktober 2018 vil endnu…

18.09.2018 | Offentligheden/ Pressen

Cool Little Kids – opstart på pilotprojekt i efteråret

CEBU udbyder i efteråret 2018 nyt GRATIS forældreprogram Cool Little Kids. Cool Little Kids®-forebyggelsesprogrammet er udviklet til forældre til børn i førskolealderen (ca. 3-6 år). Programmet fokuserer på at lære mindre børn – med forældrenes hjælp – hvordan man opbygger selvsikkerhed og udvikler færdigheder, der hjælper dem med at håndtere…

18.09.2018 | Meddelelser

Back2School projektet fortsætter

Projekt Back2School er et samarbejde mellem CEBU og Aarhus Kommune om at hjælpe elever med bekymrende skolefravær. Projektet har nu været i gang i et års tid, og ca. 80 børn/unge og deres forældre har enten modtaget et behandlingsforløb på CEBU eller en indsats via Aarhus Kommune. Frem til sommeren 2019 kan man stadig tilmelde elever fra…

05.03.2018 | Sundhed og sygdom, Private og offentlige virksomheder, Forskningsnyhed

Cool Little Kids manualerne er nu klar til brug

CEBU – Center for Psykologisk Behandling til Børn og Unge har nu oversat og tilpasset Cool Little Kids programmet til dansk.

07.02.2018 | Sundhed og sygdom, Aarhus BSS, Studerende

CEBU byder nye praktikanter velkommen

Den 1. februar 2018 er 12 kandidatstuderende fra Psykologisk Institut startet på deres praktik på Center for Psykologisk Behandling til Børn og Unge.

10.01.2018 | Sundhed og sygdom, Aarhus BSS, Offentligheden/ Pressen

Stor interesse for Back2School

Forskningsprojektet Back2School er godt i gang og på CEBU – Center for Psykologisk Behandling til Børn og Unge mærker vi en stigende interesse.

14.12.2017 | Aarhus BSS, Offentligheden/ Pressen, Navne

Angstklinikken skifter navn til CEBU - Center for Psykologisk Behandling til Børn og Unge

Navneskiftet fra Angstklinikken til CEBU indebærer et udvidet tilbud til børn med psykologiske lidelser. Bl.a. kan børn med bekymrende skolefravær få hjælp ved centret.

13.12.2017 | Kursus, Aarhus BSS, Private og offentlige virksomheder

Bliv certificeret i Cool Kids angstbehandling

CEBU - Center for Psykologisk Behandling til Børn og Unge tilbyder nu en Cool Kids behandler uddannelse og certificering til professionelle der ønsker at anvende programmerne.

11.12.2017 | Aarhus BSS, Offentligheden/ Pressen, Psykologi

Cool Kids angstbehandling til børn og unge

Som noget helt nyt, tilbyder CEBU - Center for Psykologisk Behandling til Børn og Unge, at børn og deres familier kan få angstbehandling mod betaling.

28.11.2017 | Konference, Aarhus BSS, Psykologi

De første resultater fra Back2School projektet

Mikael Thastum har netop præsenteret resultater fra pilotafprøvningen af Back2School projektet ved ABCT’s Annual Convention i San Diego, USA.

Viser resultater 11 til 20 ud af 33

Forrige 1 2 3 4 Næste