Arbejdshæfte til bogen "Hjælp dit ængstelige barn"

Arbejdshæfte til "Hjælp dit ængstelige barn"

Her kan du købe arbejdshæftet til barnet hørende til bogen "Hjælp dit ængstelige barn", skrevet af Ronald Rapee, Ann Wignall, Susan Spence, Vanessa Cobham og Heidi Lyneham.

For hver aktivitet der er beskrevet i "Hjælp dit ængstelige barn", vil du i arbejdshæftet finde en tilsvarende børnevenlig forklaring, som du kan læse sammen med dit barn. Hæftet indeholder også adskillige arbejdsark, der guider barnet til at lære og praktisere færdigheder til håndtering af angst. 

Du vil finde korte instruktioner ved hver aktivitet i arbejdshæftet, men vi opfordrer til at have et eksemplar af "Hjælp dit ængstelige barn" ved hånden, da flere af aktiviteterne kræver, at du har læst den mere detaljerede information, der er beskrevet i bogen.

Her kan du læse et kort uddrag af bogens forord:

"Vidste du, at nogle børn bekymrer sig så meget, at de ikke kan gøre ting, som de synes kunne være sjove og egentlig godt kunne tænke sig?

Sammen med dine forældre vil du lære nye måder at overvinde din angst og dine bekymringer på. Hvert år er der mange børn, der lærer teknikkerne i denne bog, og de finder ud af, at hvis de øver sig tilstrækkeligt meget, så bliver angsten gradvist mindre. Børnene kan efterhånden gøre ting, som de tidligere synes var for svære at gøre.

Dette arbejdshæfte for børn indeholder aktiviteter og opgaver, som du vil arbejde dig igennem over de næste måneder. Dette er en familieaktivitet, og I vil skulle arbejde sammen og hjælpe hinanden."

 

Arbejdshæftet koster 150 kr. Forsendelse er inkluderet i prisen. Vær opmærksom på at der kan være op til 14 dages levering. Hvis bestillingen haster, kan manualerne efter aftale afhentes på Center for Psykologisk Behandling til Børn og Unge.

Hvis du har spørgsmål til din bestilling, kan du kontakte Nikita Marie Sørensen på mail: nikita.soerensen@outlook.dk  


OBS!

På grund af den aktuelle situation er webshoppen lukket foreløbigt frem til og med mandag d. 13. april 2020.