Arbejdshæfte til bogen "Hjælp dit ængstelige barn"

Arbejdshæfte til "Hjælp dit ængstelige barn"

Her kan du købe arbejdshæftet til barnet hørende til bogen "Hjælp dit ængstelige barn", skrevet af Ronald Rapee, Ann Wignall, Susan Spence, Vanessa Cobham og Heidi Lyneham.

For hver aktivitet der er beskrevet i "Hjælp dit ængstelige barn", vil du i arbejdshæftet finde en tilsvarende børnevenlig forklaring, som du kan læse sammen med dit barn. Hæftet indeholder også adskillige arbejdsark, der guider barnet til at lære og praktisere færdigheder til håndtering af angst. 

Hvordan bruges arbejdshæftet? 

Du vil finde korte instruktioner ved hver aktivitet i arbejdshæftet, men vi opfordrer til at have et eksemplar af "Hjælp dit ængstelige barn" ved hånden, da flere af aktiviteterne kræver, at du har læst den mere detaljerede information, der er beskrevet i bogen.

Pris

Arbejdshæftet koster 150 kr. 

Læs et uddrag fra bogens forord

"Vidste du, at nogle børn bekymrer sig så meget, at de ikke kan gøre ting, som de synes kunne være sjove og egentlig godt kunne tænke sig?

Sammen med dine forældre vil du lære nye måder at overvinde din angst og dine bekymringer på. Hvert år er der mange børn, der lærer teknikkerne i denne bog, og de finder ud af, at hvis de øver sig tilstrækkeligt meget, så bliver angsten gradvist mindre. Børnene kan efterhånden gøre ting, som de tidligere synes var for svære at gøre.

Dette arbejdshæfte for børn indeholder aktiviteter og opgaver, som du vil arbejde dig igennem over de næste måneder. Dette er en familieaktivitet, og I vil skulle arbejde sammen og hjælpe hinanden."

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til bestilling og forsendelse, kan du kontakte Intern Post på mail:  intern-post@au.dk

Hvis du har spørgsmål til manualernes indhold eller lignende, kan du kontakte Nikita Marie Sørensen på mail: nikita@psy.au.dk