En-dagskurser til andre fagrupper: Angst, tidlig opsporing og håndtering

Målgruppe

Er du lærer, pædagog eller socialrådgiver? Og arbejder du med børn og unge? Så har du med stor sandsynlighed også stiftet bekendtskab med fænomenet angst. Omkring 1 ud af 10 børn og unge har angst i en grad, der forstyrrer deres liv, og forhindrer dem i at leve alderssvarende. Den gode nyhed er heldigvis, at disse børn og unge kan hjælpes med at forstå angsten og se den i øjenene på en overskuelig måde.

Formål

På Center for Psykologisk Behandling til Børn og Unge (CEBU) er vi specialiserede i at behandle børn og unge med angst samt at dele ud af vores viden om angsthåndtering til forældre og andre fagpersoner. Det er nu muligt at booke en af CEBU's dygtige psykologer til at komme ud på din arbejdsplads og afholde et en-dagskursus om angst.

Indhold

Kurset vil både indeholde teori og praktiske øvelser, og fokus vil være på at forstå, opspore og håndtere angst hos børn og unge i et forebyggende perspektiv.

Pris: 16.000 kr. inkl. moms. 

Lyder dette som noget for jer?

Tøv ikke med at kontakte CEBU for en udforpligtende snak om, hvordan en kursusdag vil kunne tilrettelægges ud fra de behov, I har på jeres arbejdsplads.