Nyheder

26.06.2013 | Sundhed og sygdom, Medarbejdere

Ny bog: Professionel Kontakt i Samtalebehandling

Ny bog af Thomas Iversen og Nicole K. Rosenberg (red.) fra Psykologisk Institut.

Den nyudnævnte psykologiprofessor Mikael Thastum vier sin forskning til at udvikle evidensbaseret behandling og støtte til børn, der mistrives. Foto: Anne Shirin Ørberg

25.06.2013 | Navne

Mikael Thastum bliver professor

Medstifter og leder af Angstklinikken for Børn og Unge, Mikael Thastum, er netop udnævnt til professor på Psykologisk Institut. Udover sin nye titel kan forskeren skrive en millionbevilling til Angstklinikken på listen over årets meritter.

Elizabeth Ettore er 65 år og er professor emerita fra Liverpool University.

21.06.2013 | Navne , Aarhus BSS

Ny adjungeret professor med interesse for feminisme

Elizabeth Ettorre er tiltrådt som adjungeret professor ved Center for Rusmiddelforskning på Aarhus Universitet, School of Business and Social Sciences. Med udnævnelsen styrkes forskningskapaciteten inden for rusmiddelforskning på tværs af køn, genetik og sexualitet.

På konferencen vil de bedste forskere fra hele verden kombinere de mange forskellige bud på, hvilke forskellige faktorer, der spiller ind på hvad og hvordan vi husker?

12.06.2013 | Arrangement

Kan man erindre noget, som ikke har fundet sted?

Forskere fra hele verden diskuterer sammenhængen mellem hukommelse og vores forestillinger om fremtiden, når Aarhus Universitet inviterer til konference den 20.-21. juni 2013 på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus.