Nyheder

Ny forskning viser, at aber kan anvende viden erhvervet tre år tilbage i tid. Foto: Colourbox

19.07.2013 | Forskningsnyhed, Aarhus BSS, Pædagogik, læring og filosofi

Abers hukommelse ligner menneskers

Ny forskning fra Aarhus Universitet, Danmarks Grundforskningsfonds Center for Selvbiografisk Hukommelsesforskning, School of Business and Social Sciences gør op med tidligere tiders opfattelse af, at aber kun kan huske begivenheder 72 timer tilbage.

”Journal of Pragmatic case Studies”  har dedikeret et helt nummer af deres tidskrift til at fortælle om Angstklinikkens arbejde. Foto: Colourbox

12.07.2013 | Nyhedstype, Forskningsnyhed

Angstbehandling på AU får international bevågenhed

Angstklinikken på Aarhus Universitet, School of Business and Social Sciences har fået international bevågenhed med et helt nummer af tidsskriftet: ”Journal of Pragmatic case Studies” dedikeret til arbejdet på klinikken, der er unik i både Danmark og udlandet.

TrygFonden har netop bevilget 2,5 millioner kroner til Angstklinikken for Børn og Unge, der skal udvikle et internetbaseret behandlingsprogram til børn og unge med angst. Foto: Colourbox

12.07.2013 | Forskningsnyhed

2,5 millioner til behandling af angst over internettet

TrygFonden har netop bevilget 2,5 millioner kroner til Angstklinikken for Børn og Unge, der skal udvikle et internetbaseret behandlingsprogram til børn og unge med angst. Professor og leder af Angstklinikken Mikael Thastum håber, at projektet kan munde ud i det første offentlige behandlingstilbud på området.