01.03.2018 | Navne

Ny lektor på CON AMORE

Tillykke til Søren Risløv Staugaard som nu er lektor på CON AMORE.

Foto: Aarhus BSS Kommunikation

03.01.2018 | Navne

Postdoc-bevilling til Müge Özbek Akçay

Müge Özbek Akçay modtager Carlsbergfondets to-årige postdoc-stipendium for sit projekt om tyrkiske indvandreres selvbiografiske minder.

31.10.2017 | Konference

Call for abstracts - Autobiographical Memory and the Self

Conference, 20-21 June 2018 in Aarhus, Denmark

05.07.2017 | Konference

Autobiographical Memory and the Self

International conference, 20-21 June 2018 in Aarhus, Denmark

Mia Skytte O´Toole. Foto: Tine Bagger

22.05.2017 | Priser

Mia Skytte O’Toole får Dansk Psykolog Forenings Juniorforskerpris

Mia Skytte O’Toole fra Psykologisk Institut, Aarhus BSS er valgt som årets – og Dansk Psykolog Forenings første – juniorforsker.

28.03.2017 | Priser

CON AMORE vinder prestigefuld international pris

The European Federation of Psychology Associations (EFPA) har meddelt, at The Aristotle Prize 2017 går til “The Center on Autobiographical Memory Research” (CON AMORE), et Center of Excellence finansieret af Danmarks Grundforskningsfond. Prisen uddeles hvert andet år til en psykolog eller gruppe af psykologer, som er internationalt anerkendt for,…

Mélissa Allé

03.02.2017 | Navne

Portrait of Mélissa Allé

Meet Mélissa Allé, who works on schizophrenia and comes from France.

Den Gamle By. Foto: Colourbox

25.01.2017 | Forskningsnyhed

Kan demente komme til at huske igen?

VELUX FONDEN har bevilget 6.687.123. kr. til ”MemoScience: Center for rehabilitering af selvbiografisk hukommelse ved demens”, Psykologisk Institut, Aarhus BSS. Pengene skal bruges på at forske i, om det er muligt at genfinde noget af hukommelsen hos personer med Alzheimers sygdom.

14.12.2016 | Forskningsnyhed

Mia Skytte O’Toole og Con Amore indstillet til priser

Mia Skytte O’Toole er blevet indstillet af Dansk Psykologforening som Danmarks kandidat til Det europæiske psykologforbund EFPAs pris: Comenius Early Career Award og Con Amore som Danmarks kandidat til EFPAs Aristotle Prize.

Adam Redman Congleton
Foto: AU Foto

15.11.2016 | Forskningsnyhed

2-årig bevilling til Adam Redman Congleton

Postdoc Adam Redman Congleton har modtaget en 2-årig postdoc bevilling fra Det Frie Forskningsråd l Kultur og Kommunikation.

Viser resultater 1 til 10 ud af 31

1 2 3 4 Næste