Back2School-projektet søger deltagere

Der er stadig åbent for tilmelding til Back2School i efteråret 2017.

20.09.2017 | Kristian Mørch Abell

Efter en pilotafprøvning af Back2School programmet i foråret 2017, hvor 22 familier deltog, er forskningsprojektet nu for alvor gået i gang, og projektet søger stadig deltagere til efteråret 2017.

Back2School projektet undersøger, hvordan vi bedst kan hjælpe børn og unge med et højt skolefravær tilbage til en normal skolegang igen. Projektet er et samarbejde mellem Aarhus Universitet og Aarhus Kommune og består af et nyt behandlingsprogram kaldet Back2School. Alle deltagere, der tilmelder sig, vil blive udtrukket til enten at modtage et Back2School forløb eller kommunens eksisterende indsats.

Projektet henvender sig til alle elever på folkeskoler i Aarhus Kommune, der har problemer med at komme eller blive i skolen. For at tilmelde sig projektet skal man blot gå ind på projektets hjemmeside og besvare nogle få spørgsmål.

Læs mere om Back2School og tilmelding på Universitetsklinikkens hjemmeside:

Offentligheden/ Pressen, Forskningsnyhed, Psykologi
Tags: Back2School, Skolevægring