foto: colourbox

21.02.2017 | Psykologi, Offentligheden/ Pressen

Børn og unge under 18 år bør kunne få tilskud til psykolog

Tidlig behandling af angst og depression hos børn og unge kan forebygges, før det får konsekvenser i voksenlivet.

foto: B2S

18.01.2017 | Psykologi, Private og offentlige virksomheder, Aarhus BSS

Back2School: Nyt projekt skal hjælpe børn med skolevægring tilbage i skole

Angstklinikken søger familier og børn, der har har svært ved at komme i skole

08.11.2016 | Psykologi, Debat

MIKAEL THASTUM I RADIO|24SYV OM BØRN OG PJÆK

Børn pjækker mere og mere...

08.11.2016 | Psykologi, Uddannelsesnyhed

UDDANNELSESPROJEKT I COOL KIDS-/CHILLED-BEHANDLING

Med støtte fra Trygfonden har vi i 2016 gratis uddannet og superviseret mere end 60 behandlere fra 30 kommuner i Danmark i Cool Kids-behandling.

08.11.2016 | Forskningsnyhed, Psykologi, Konference

ANGSTKLINIKKEN MED TIL WORLD CONFERENCE OF COGNITIVE AND BEHAVIORAL THERAPY I MELBOURNE

Medarbejdere fra Angstklinikken deltog i World Conference of Cognitive and Behavioural Therapy i Melbourne, Australien 22.-25. juni 2016, hvor vi præsenterede resultater fra vores forskning.

foto: Maria Randima

01.11.2016 | Psykologi

Omstruktureringer af Angstklinikkens aktiviteter

I 2017 starter to nye, store forskningsprojekter op i Angstklinikken omhandlende børn og unge med socialfobi eller omfattende skolefravær. Dette medfører, at der desværre ikke vil blive tilbudt Cool Kids behandling, og klinikkens eksisterende venteliste lukker ligeledes ned - foreløbigt i hele 2017.

Modelfoto: Colorbox.com

22.12.2015 | Psykologi

Non-respondere til manualiseret gruppebehandling for børn med angstlidelser (Cool Kids)

Hvordan oplever familierne behandlingen, og hvem har ikke tilstrækkelig gavn af behandlingen? To nye undersøgelser af non-respondere til Cool Kids-gruppebehandling.

15.12.2015 | Psykologi

Hjælp til børn med angst hædres med pris

Dansk Selskab for Børnesundhed har netop uddelt børnesundhedsprisen til professor Mikael Thastum fra Angstklinikken, Psykologisk Institut på Aarhus Universitet.

Modelfoto: Colourbox.com

28.10.2015 | Psykologi, Forskningsnyhed

Virker Cool Kids programmet i ”det virkelige liv” i Danmark?

En afprøvning af effekten af Cool Kids på 4 PPR-kontorer og 3 børnepsykiatriske afdelinger.

03.06.2015 | Psykologi

Ny videnskabelig artikel om effekten af ekstra terapi til non-respondenter

Børn med angst, der ikke har haft tilstrækkeligt udbytte af manual-baseret kognitiv adfærdsterapi, kan hjælpes med ekstra terapi.

Viser resultater 1 til 10 ud af 12

1 2 Næste