Oplæg om Back2School

Psykolog Tine Lind Nielsen holder oplæg om projektet Back2School på Børneafdelingen på Skejby Hospital.

20.09.2017 | Kristian Mørch Abell

Dato ons 01 nov
Tid 13:30 14:30
Sted Skejby Hospital

Onsdag den 01-11-2017 holder psykolog Tine Lind Nielsen fra Angstklinikken oplæg for et tværfagligt team bestående af læger, sygeplejersker, pædagoger, lærere, fysioterapeuter og ergoterapeuter om projektet Back2School. Her vil hun fortælle om baggrunden for projektet, behandlingen og metoder samt erfaringer og resultater fra pilotstudiet.

Forskningsprojektet Back2School undersøger i samarbejde med PPR effekten af et nyt behandlingstilbud til børn og unge med højt skolefravær. I Back2School projektet bliver børnene og de unge randomiseret til enten af modtage et forløb med kognitiv adfærdsterapi eller et forløb med kommunens normale tilbud.

Arrangement, Seminar, Sundhed og sygdom, Private og offentlige virksomheder
Tags: Back2School, Skolefravær, Angstklinikken, Kognitiv adfærdsterapi