Professor fra Psykologisk Institut deltager i camp om forebyggelse af hadforbrydelser og intolerance

Preben Bertelsen, professor ved Psykologisk Institut på Aarhus Universitet, deltager i camp i København om forebyggelse af hadforbrydelser og intolerance. Campen skal bidrage til et tryggere Danmark for alle.

28.02.2012 | Camilla Hyldmar Knudsen

På baggrund af sin forskning inden for tilværelsespsykologien deltager Preben Bertelsen, professor ved Psykologisk Institut, i EKSTREMT LOKALT – en camp om forebyggelse af hadforbrydelser og intolerance. Campen, som er et initiativ nedsat af socialminister Karen Hækkerup og justitsminister Morten Bødskov, finder sted torsdag d. 1.marts 2012.

Preben Bertelsen står bag en teori samt en praktisk intervention, der handler om at udvikle menneskers almene og grundlæggende tilværelseskompetencer. Formålet er, at de skal få et bedre og mere inkluderende greb om egen og fælles tilværelse.

Om campen EKSTREMT LOKALT:
Campen samler 50 særligt udvalgte deltagere, hvis viden og indsigt er central for at kunne skabe de bedste resultater. Campen varer 12 timer og vil være centreret om at skabe nye forebyggende initiativer mod hadforbrydelser og intolerance gennem involvering af centrale aktører fra hele Danmark.

Yderligere informationer:

Preben Bertelsen, professor MSO