Nye ph.d.-studerende

Den 1. september 2015 begynder seks nye ph.d.-studerende på Psykologisk Institut

10.08.2015 | Tine Bagger Christiansen

Du kan læse om de nye ph.d.-studerende herunder:

Toril Boleman Sveistrup Jensen

Titlen  på projektet er: ”Dér er elefanten inde!”: Eksperimentelt inducerende verbale og motoriske spontane erindringer hos småbørn.

Hovedvejleder professor Peter Krøjgaard

Helena Grøn Thorsen

Titlen på projektet er: Medarbejderes socio-emotionelle kompetencers betydning for indflydelse på innovationsprocesser.

Hovedvejleder lektor Thomas Jønsson

Ole Karkov Østergård

Titlen på projektet er: Hvordan påvirker feedback resultatet af korttidsterapi i Studenterrådgivningen – en undersøgelse af effekten af Feedback Informed Treatment (FIT) og alliancens betydning for denne.

Hovedvejleder professor Esben Hougaard

Sarah Gotowiec

Titlen på projektet:  A New Account of Moral Behavior: Moral Identity, Self-Regulation and Moral disengagement.

Hovedvejleder lektor Sarah van Mastrigt

Sarah Kirkegaard Jensen

Titlen på projektet: En undersøgelse af fire-års-droppet blandt etniske minoritetselever i den danske folkeskole.

Hovedvejleder professor Klaus Nielsen

Marlene Skovgaard Lyby

Titlen  på projektet er: Development of emotion regulation during life transitions.

Hovedvejleder lektor Mimi  Yung Mehlsen.

Navne