Cand.Psych. Ph.D, Majse Lind vinder pris i USA

Majse Lind, Cand.Psych. Ph.D fra Psykologisk Institut har netop vundet the Florence Gray Soltys Student Award for Exemplary Research or Practice ved det amerikanske selskab International Institute for Reminiscence and Life Review.

04.09.2018 | Tine Bagger Christiansen

Majse Lind. Foto: Privat

I den forbindelse drager Majse i november til Boston for at holde et oplæg på baggrund af sin Ph.D. Her har hun undersøgt sammenhængen mellem selv-anden forståelse hos patienter med borderline personlighedsforstyrrelse før og efter psykoterapi.

Majse forsvarede sin Ph.D. ved Psykologisk Institut i sommers og har siden arbejdet som videnskabelig assistent og undervist. Majse fortsætter sin akademiske karriere (og life span perspektivet fra sin ph.d.) i udlandet i en postdoc ved Northeastern University hos en af de internationalt førende forskere i emotionsregulering og aldring, hvor hun begynder om nogle uger.

Navne